14. syyskuuta 2010

Hyviä uutisia!

Kesän aikana pääsi kynnet aika huonoon kuntoon, kun olin ulkona pitkään kavereiden kanssa, ja mopoa piti huoltaa, jne. Mutta nyt, kun koulut on alkanut, mulla on ollu enemmän luppoaikaa, kun kaverit ei aina oo voinu olla, jne. Niin nyt oon ehtiny huoltaa ja hoivata mun kynsiä, ja kohta alkaa taas satelemaan uusia juttuja! :))


Nyt tän syksyn operaatio on yrittää panostaa enemmän tohon huolto puoleen, esim. oikeaoppiseen viilaamiseen, eri kynsinauha tuotteisiin, yms. joten kaikki jotka haluu vinkkejä siihen kuinka huoltaa kynsiä ja kynsinauhoja niin että ne pysyy vahvoina, ei lohkeile tai muuta vastaavaa, ni kannattaa tsekkailla uusimmat jutut täältä! :)


Mutta joo tosiaan, vielä hetkeen (*) ei uusia merkintöjä tule, kun menin ja värjäsin kaverin hiukset mustaks, ja siinä kävi pieni vahinko. :DD


(*) : Puolet vasemmasta etusormesta on ihan mustassa värissä, eikä se lähe millään pois! ;o (ei edes ihmeaineella nimeltään kynsilakanpoistoaine!!)


mutta joo, vi ses :DD

2 kommenttia:

  1. Tosi hyviä uutisia, kun et oo päivitelly pitkään aikaan, vaikka oot niin sanonut.

    VastaaPoista
  2. Joo, pahoittelen, mutta kouluhommat on puskenut päälle enemmän kuin paljon, enkä kuitenkaan aseta kynsiäni koulun edelle. Tällä hetkellä kynsissä on vain rapistunut hopeinen lakka, sillä en ole vielä saanut aikaiseksi laitettua uusia. Kokeilen kuitenkin tänään lakata kynnet niin, että voisin jopa yrittää julkaista jotain.

    VastaaPoista