25. joulukuuta 2010

Pitkästä aikaa!

Tästä saatte kyllä puhtaasti kiittää Meylaa, joka pakotti minut tähän. Laitan tänne nyt muutamia kynsiä jotka olen tehnyt ja jaksanut vielä kuvatakin tässä syksyn aikana.


Eiköhän aloiteta.



Tässä on harmaa Dependin lakka pohjalla, ja siihen on vedetty hopeita ja valkoisia raitoja Kiss Nail Art -koristelulakoilla. Peukaloon ja nimettömään on vedetty yhdet raidat enemmän ja lisätty Seppälästä ostetut kynsitarrat.


Tässä on kaverin kynnet. Pohja lakattu vaaleansinisellä, Kreikasta kauan kauan sitten ostetulla lakalla. Valkoiset tipit on tehty Kiss Nail Art -koristelulakalla, samaten hopeiset tähdet sinisten strassien alla. Strassit on tuotu Espanjasta.


Tässä tällaiset hiukan jouluisemmat kynnet. Pohjalla useampi kerros Espanjasta tuotua, hiukan pinkihtävää lakkaa (joka ei näy kuvassa). Tippi tehty Dependin harmaan hopealla lakalla, muutama kerros. Lopuksi päälle on maalattu valkoisella koristelulakalla rusetit, ja keskelle lisätty pienet täplät hopealla koristelulakalla.


Ehkä yksinkertaisimmat kynnet pitkään aikaan. Pinkki pohja Nivean jollain vanhalla Calsium+ -lakalla, ja päälle lakattu valkoisia kukkia ja pisteitä Kiss Nail Art -koristelulakalla. Lopuksi päälle vedetty pari kerrosta Lumene Natural Code -sarjan glitterlakkaa.

Saatan postailla tässä lähiaikoina vielä pari muutakin koostettua postausta, ja sen jälkeen alkaa tulemaan uusia. :)

Hauskaa joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta! :)

1 kommentti: