13. huhtikuuta 2011

Nillitystä

Joo anteeks, nyt en voi muuta sanoo ku et hyi. Okei, tiiän et kaikki ei kuvaa lakkauksiaan heti ku on lakannu ne, ja se on iha ok, ku raja lakan ja kynsinauhan välis ei sillon oon hirveen näkyvä. Mut herraisä mua ottaa päähän, ku jotku ei ees lakkaa ihan kynsinauhan reunaan asti, vaan jättää sinne sen 1mm tyhjää. Hyi yäk. Se on jotain niiiiin hirveetä katottavaa. Lakatkaa ihan tyveen asti tai olkaa lakkaamatta kokonaan!

Toine asia. Mua niin ärsyttää sellanen asia blogeissa ku liika selitys lakan koostumuksesta ja shimmerin määrästä ja sudin muodosta ja siitä minkä takia kyseinen lakka on päätyny kynsiin. On se toki ok kertoo vähän, mut se et puol sivuu selitystä siitä, millanen lakka on ja miksi.... Ei kiitos. Mieluummin tarkempaa kuvausta siitä, miten kyseinen lakkaus on tehty.

Kiitän, kumarran, ja poistun takavasemmalle.

7 kommenttia:

  1. no eiks se oo vähä niin et jokanen tekee blogistaa sellasen ku haluu?

    VastaaPoista
  2. En mä oo muuta väittänykkäänm, sellasta on vaan hirvee lukee.

    VastaaPoista
  3. ehkä sun ei sit vaan pidä lukee kyseisiä blogeja, joissa on kerrottu tárkemmin, jos kerta noin paljon ärsyttää miten kukin kirjottaa, tai lakkaa kynsiään...

    VastaaPoista
  4. @ Anonyymi voi olla, mutta niissä on kuitenkin niin paljon hyvääkin, että en voi lopettaa niiden lukemista.

    Ja kun valitin siitä, että ei lakkaa ihan tyveen asti, niin jos joku pitää perusteluna sitä, että kynsinauhat sotkeentuu, niin herraisä tops -puikot ja kynsilakanpoistoaine on keksitty. Itse käytän tätä tekniikkaa mikäli lakka jostain syystä vahingossa menee kynsinauhoille, ja vaikka itse sanonkin, lakkaus on paljon siistimmän näköinen niin.

    VastaaPoista
  5. Minä ainakin haluan lukea lakkojen koostumuksista ja sudeista jne. koska etsin blogeista usein apuja ostopäätöksiin. Näin huteja tulee paljon vähemmän kun osaan vältää "vääränlaisia" lakkoja.

    Sen sijaan lukemiseeni vaikuttaa paljon kuvat ja lakkauksien/kuvien yleensäkkin siisteys! Minusta sinulla ei ole paljon varaa motkottaa muiden lakkauksien siisteydestä kun katsoo omia sotkuisia lakkauksiasi...

    VastaaPoista
  6. @ Anonyymi Totta tuokin. Kyllä se on ihan mukava lukea siitä että miten lakka levittyy ja millainen suti siinä on, mutta liika on liikaa. Se, että yhdessä merkinnässä kerrotaan lakan koostumus niin tarkasti, että pystyisit itse tekemään samanlaisen kotikonstein, on häiritsevää.

    VastaaPoista
  7. Tiia, edelleen pakko sanoa (kommentoin toiseenkin postaukseen), että sun omat lakkaukset on tosi epäsiistejä, lähes joka kuvassa on hirveät sotkut sormissa. Mun mielestä sä et voi puhua epäsiisteydestä mitään...

    VastaaPoista