29. maaliskuuta 2010

Joo terve.


Joku ehtikin jo ihmetellä, miksi en ole nyt hetkeen laittanut uusia merkintöjä.. Yksikertainen syy taitaa näkyä kuvassakin.

Peukun kynsi: ihan OK kunnossa, mutta lohkesi tyhmästi sivusta, oli pakko viilata aika lyhyeksi.
Etusormen kynsi: Älkää oikeesti naurako, sain tohon keskelle kynttä ILMAKUPLAN jonka sitte revin auki, ja siihen jäi tollai tyhmä reikä. Lisäks se napsahti TET -viikolla aika kauniisti, ja lähti lohkeilemaan, ja meni jopa kipurajan yli. Että moi.
Keskisormen kynsi: ehkä parhaassa kunnossa kaikista kynsistä. Kuva hämää, siinä on vaan toi vahvistava lakka menny vähän ruttuun.
Nimetön: Tämäkin muuten ihan jees kunnossa, mutta aika lyhyt.
Pikkurilli: todella hyvässä kunnossa, meinaa vain lohjeta toisesta reunasta.

Joo, nyt sitten ootellaan, että kasvaa pitemmäksi ainakin tuo etusormen kynsi, niin tulisi taas parempia lakkauksiakin. :)

2 kommenttia:

  1. Miten saisin mun kynnet olee lohkeilematta? Ne ei edes oo pitkät kun ne jo alkaa lohkeilemaan -.- Se on todella ärsyttävää kun niitä pitää koko ajan leikata ku ne lohkeilee.

    VastaaPoista
  2. Parhaiten onnistuu varmaan kunnollisella ja monipuolisella ruokavaliolla, että saa kaikkia tarpeellisia vitamiineja. Toinen vaihtoehto on kokeilla joitakin vahvistavia lakkoja, tosin puoletkaan eivät oikeasti toimi.

    VastaaPoista