6. maaliskuuta 2010

ZUMBA Fitness -tapahtuma Lohjalla 6.3.2010


Hahah, sinnekkin oli pakko olla asuun sopivat kynnet! :D
Tosiaan, mulla oli kaks lilaa toppia, toinen punertavan sävynen, ja toinen sellanen sinertävän sävynen, virallinen ZUMBA Fitness -toppi, mustat collage housut sekä musta-hopee-valkonen huivi päässä, ni kynnet niitten värien pohjalta lakattu :)

Ja tässä siis on käytetty teippaussysteemiä, josta johtuu, että nimettömän raita on enemmän vinossa kuin muiden sormien :D

Ensiksi leikataan läpinäkyvästä teipistä sellaiset n. 4mm suikaleet ja laitetaan ne kynsiin tuollatavalla hiukan vinoon. Sen jälkeen lakataan tyhjiksi jääneet alueet. Itse käytin GOSH'n 571 - WILD LILAC sävyä. Odotetaan sen aikaa, että lakka kuivuu, ja sen jälkeen otetaan teipit pois. Itse rajasin tyhjäksi jääneen alueen mustalla koristelulakalla siistimmän tuloksen saavuttamiseksi, mutta se ei ole pakollista. Sen jälkeen lakkasin mustalla lakalla raidan, käytin H&M'n lakkaa sävyltään "Moonless Night". Sen jälkeen pari kerrosta Lumene NC lakkaa sävy 16 - Go GLittery. Lopuksi vielä rajasin hopeaglitter koristelulakalla raidan, ja laitoin päälyslakan.

Suhteellisen yksinkertainen lakkaus, mutta silti vaatii kärsivällisyyttä. Itselläni tuli muutamasta revittyä teipit pois, ennen kuin oli tarpeeksi kuiva, ja muutamasta tuli hiukan huonompi. Lisäksi lisäsin sekä peukaloon että nimettömään lilan strassin, mutta kappas, ne olivat todella suuria, ja tarttuivat kaikkialle, vaikka kuinka paljon päällyslakkaa laittoi. En siis suosittele.

Ja nyt taas lakkaamaan uusia kynsiä :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tää sun blogis ! Sain nyt kauheen inspiskohtauksen et jos kehittelisin omillekin nysäkynsille jotain vaihtelua. ::)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ihmeessä, aivan ihana harrastus :) Ja kaveritkin ehtivät parissa viikossa leimata kynsifriikiksi, kun on parin viikon aikana 5-8 erilaiset kynnet, aina asuun sopien! :)

    VastaaPoista