16. maaliskuuta 2010

Yksinkertaista raitaa :)
















Tämä tosiaan on ehkä yksinkertaisin lakkaus jonka olen koskaan tehnyt. :D

Hopea Lumene Natural Code sarjan lakka alla, muistaakseni kaksi kerrosta, ja päälle vedetty koristelulakalla mustat raidat. Lisäsin vielä vähän koristamaan strassit peukaloon ja nimettömään (:

Niiiin, ja antakaa anteeksi tuo nimettömään tullut paperihaava, se oli kipeä, ja sain siihen kynsilakanpoistoainetta, joten se oli todella kipeä.

Niin ja tälleen INFOINFO: Mulla on vahvistavan lakan kahen viikon kuuri, joten nyt en pariin viikkoon mitään erikois-upeita postaile :) Saatan ehkä kirjoittaa uusista lakoista ja välineistä, ja EHKÄ ilmestyy muutamista oikeasti yksinkertaisista kynsistä kuvat (:

Adios, amigos ;)

2 kommenttia:

  1. Kun nyt olen tässä näitä kynsilakka-aiheisia blogeja katsellut itsekin ihan lakkausfriikkinä niin herää kysymys! Miksiköhän kaikki (minä mukaan lukien) laittaa jotain ekstraa esim. timantin tai kuvion aina peukkuun ja nimettömään?

    VastaaPoista
  2. Johtuu varmaankin siitä, että peukalot näkyy yleensä kaikkialle. Ja vasempaan nimettömään lisätään ehkä sen takia, että se merkitsee aika paljon naiselle, kun siihen tulee vihkisormus :)

    VastaaPoista