2. maaliskuuta 2010

Sori sori sori :(



Noniin anteeksi, tämä taas pissii ja huolella vaihteeksi, joten en saa kuvia niinkuin haluaisin ne.

Mutta kuitenkin, anteeksi etten lisännytkään videota ja kuvia niistä edellisistä, mutta ne epäonnistuivat huolella. Tässä on kuitenkin kahdet uudet, jotka onnistuivat edes jotenkin. :)

1. kynsissä on käytetty 'töpöttämis' tekniikkaa. Koko kynnelle Coloraman vaalean lila (04 Sweet) lakka. Itse käytin töpöttämiseen meikkisienestä leikattuja suikaleita, joilla se onnistui ihan hyvin. Seuraavaksi töpötin 2/3 kynnestä Casuellen Metallic sarjan lilalla sävyllä. Lopuksi vielä yksi suikale meikkisientä, ja puolet edellisestä väristä töpötin Lumene Natural Coden sävyllä 14 - Party on! Lisäilin sitten vielä vähän vaaleinta sävyä ylös, ja lopuksi sumensin rajat vielä keskimmäisellä värillä. Ja vielä päälyslakka. :)

2. kynsissä on hiukan yksinkertaisempi metodi. Pohjalakka, ja päälle kaksi kerrosta WILD&CRAZY -lakkaa, sävy W78. Tosiaan, tämä on yksi uusimmista lakkahankinnoistani, itse tykkäsin :) [Näytti tosin mattasävyltä, mutta olikin hohtava sähkönsininen, mutta ihana silti]. Seuraavaksi tein puolitipin (ei aavistustakaan oikeasta nimityksestä!) Lumene Natural Code sarjan sävyllä 22 - Classy. [Tämäkin on uusi ja ihana. Tosin, tätä en itse ostanut, äitiltä ryöväsin :D]. Sen jälkeen lisäsin hopeiselle alueelle uutta Miss Selene sarjan valkoista glitteriä, sävy numero on 164. [Tähän väliin pakko lisätä, sekä sininen lakka että tämä glitter ovat Seppälä laatua :D]. Lopuksi rajasin 'tipin' mustalla koristelu lakalla. Lopuksi vielä päälyslakka, joka sekin on uusi, WILD&CRAZY sarjan läpinäkyvä, sävylapun onnistuin jo repimään irti.

Hope you enjoyed, lisää on tulossa, kunhan tästä pääsen kirjoittamasta kynsilakkojen ääreen. :))

Niin ja, btw, löysimpä tässä sitten netistä n. 70 euron edestä kaikkia kynsijuttuja, että heheh, jos haluaa, niin saa sponsata ;)

Ja vielä tälleen ihan sivumennen, sain vihdoin lakata parhaan ystäväni kynnet räikeämmin kuin vaaleilla sävyillä! :D Tuloksesta tulee kuva huomenna, unohdin ottaa kuvan ennen kuin ystäväni lähti. :) Samalla luultavasti lisään tänne tämän illan kynnet, jotka tulevat olemaan samantyyliset, kuin ystäväni kynnet :)

Kokeilkaa ihmeessä noita, ainakaan jälkimmäisissä ei kauaa kestänyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti