3. maaliskuuta 2010

Raitaa, raitaa, enemmän raitaa!


Tadaa, tässä on siis lupaamani luomus ystäväni kynsistä!

Ekaksi lakkasin alle värittömän lakan, tuo keltainen kun on niin helposti kynteen tarttuvaa. Seuraavaksi vetäisin päälle kaksi kerrosta Lumene Natural Code sarjan keltaista, sävy: 13 - Get color. Sen jälkeen rajasin mustalla koristelulakalla tippi osan, jonka koristelin tiikeriraidoilla. Nimettömään laitoin kokokynnelle tiikerit, vain korostaakseni nimettömän merkitystä naisen elämässä, kuten monet muutkin tekevät. :) Lopuksi päälle vielä päälyslakka, ja valmista :)

2 kommenttia:

  1. Hitto, miten sä oot saanu noin kapeapäisen kynsilakkasiveltimen(mikä lie onkaan) ? :D

    Ite haluaisin tehä kynsiin kaikkia kuvioita, mutta toi normaali sivellin on niin paksu :/
    No, muutenkin mun oikea käsi epäonnistuu, kun en saa vasemmalla kädellä minkään näköstä tulosta aikaan..

    Olet siis todella taitava ja taitoa (sekä kärsivällisyyttä+kynsilakan poistoainetta) tuohon tarvitaankin, mitä multa ei löydy :D
    (Siis poistoaine löytyy :D Mutta pumpuleita poistoon menee varmaan puol pakettia :D)

    VastaaPoista
  2. Tuossa pari merkintää taaksepäin löytyy kaikki lakat mitä omistan (paitsi nuo uusimmat), ja sieltä sellainen kohta, jossa on kolme samanlaista putioloa (musta, valkoinen, hopea glitter). Paikallisesta Emotionista, hintaa oli 13,90. Sopii hyvin kaikennäköiseen koristeluun, yms. härpeltämiseen.

    Hankinnassa on myös erillinen koristelusivellin, sekä dotting tool -'sivellin', jossa on metallipallo päässä. En vain ole vielä saanut aikaiseksi tilattua sellaisia.

    Kärsivällisyyttä tämä todellakin vaatii, ja myös harjoittelua, harjoittelua, ja vielä lisää harjoittelua. Itsekkin olen kesästä asti taiteillut erilaisia kynsiä, mutta vasta viime kuussa kehtasin alkaa laittamaan tekeleitä esille nettiin.

    Taitoa ei kyllä vielä niin paljoa löydy kuin toivoisin, mutta kaipa sitä tässä kertyy jokaisten kynsien myötä :)

    Poistoainetta ei hirveästi tarvitse, jos on selkeä suunnitelma, miten tekee lakkauksen. :)

    VastaaPoista